Quiz Borrel Box CORONA-PROOF

Met de Quiz Borrel Box werk je vanuit je eigen huis samen met je team op afstand om zoveel mogelijk quizvragen correct te beantwoorden, onder het genot van een hapje en een drankje.
Vanaf prijs p.p.

SCHOOL TOUR CORONA-PROOF

In juni en juli toeren wij met ons enthousiaste team door Nederland om de leukste activiteiten te verzorgen op scholen. Maak bijvoorbeeld een Lipdub, ga Op Expeditie of speel Frisbeegolf.
Vanaf prijs p.p.

Typetje(s) CORONA-PROOF

Een typetje voor feestelijke gelegenheden met een persoonlijk tintje.
Vanaf prijs p.p.

Zing een liedje met Marietje CORONA-PROOF

Marietje draait jullie favoriete 'plaatjes' op haar nostalgisch moderne platenspeler en daagt haar publiek uit om gezellige mee te zingen en mee te swingen.
Vanaf prijs p.p.
Nieuw!

De Grote Dozen Show CORONA-PROOF

Een hilarisch amusementsprogramma waarbij 2 dozen een grandidoos feest organiseren.
Vanaf prijs p.p.

Fun Battle

Daag je vrienden, familie en/of collega's uit in diverse spellen zoals reuze bierpong, kamelenrace en kaartenhuis bouwen.
Vanaf prijs p.p.

Fit event

Teamevent of personeelsuitje waarbij de termen ‘Bewegen – Gezondheid – Fun’ centraal staan. Gezellig actief bezig zijn, samen met je collega’s, op een ongedwongen manier.
Vanaf prijs p.p.
Tip!

Escape Game – Het geheime recept

Het escape room concept aan tafel, wie achterhaalt als eerste het geheime recept?
Vanaf prijs p.p.

Foto Challenge CORONA-PROOF

Een spannende race tegen de klok waarbij binnen 1,5 uur zoveel mogelijk opdrachten worden uitgevoerd, op een zo origineel mogelijke manier.
5.00 / 3 reviews
Vanaf prijs p.p.

Teambuilding

Teambuilding betekent letterlijk: "het bouwen aan een team". Ga als team aan de slag en ontdek nieuwe aspecten van elkaar.
Vanaf prijs p.p.