Resultaat 1–10 van de 16 resultaten wordt getoond

Foto Hilaria – online

Een spannende race tegen de klok waarbij binnen 1 1/2 uur zoveel mogelijk opdrachten worden uitgevoerd, op een zo origineel mogelijke manier.

Quiz Time – English

Time to test your general knowlegde!
Are you and your team-mates as smart as you think you are?!
The team with the highest score will be rewarded!

Doe het zelf quiz

Organiseer je eigen pubquiz. Ideaal voor op locatie tijdens een vriendenweekend, familiedag of personeelsfeest. Wij leveren alles wat je nodig hebt, behalve de quizmaster die ben je zelf!

Simply the Best

Simply the Best, een hilarische spelshow boordevol opdrachten met een dikke vette knipoog!
De winnaars gaan met een bokaal of andere ludieke prijs aan de haal.

Escape Game – The Suitcase –

Het populaire escape room concept aan tafel.
Open de koffer en probeer uiteindelijk met behulp van de geheime inhoud de kluis in de koffer te kraken.

Escape Quiz

Het spel begint zodra de klok begint te tikken… Het team dat als eerste binnen 2 uur de kluis weet te openen is de winnaar van de inhoud! Een mix van pubquiz en escape-game.

Selfie Challenge

Een hilarisch avontuur waarbij de deelnemers 2 uur op pad gaan met een i-pad. Tijdens de Selfie Challenge worden de deelnemers uitgedaagd om elkaar te overtreffen met te gekke selfie’s.

Foto Hilaria

Een spannende race tegen de klok waarbij binnen 2 uur zoveel mogelijk foto- of filmopdrachten worden uitgevoerd, op een zo origineel mogelijke manier.

Wie is de mol van…?

“Wie is de mol van…?” is een gezellig, actief spel dat het slechte van uw groep naar boven haalt. Want: tijdens de wandeltocht worden de opdrachten gesaboteerd door de mol in uw groep.

Tjongejonge Bingo

Deze bingo wordt geleid door twee enthousiaste bingo presentatrices die de stemming er goed in weten te brengen. Geheel in stijl laten ze ballen rollen!