Muziek Quiz Bingo

Meezingen, meeswingen en meedingen naar prrrrrachtige bingorprijzen. Tijdens de Muziek Quiz Bingo worden er standaard 2 bingo rondes gespeeld. Muziek staat centraal: van jaren ’60 tot nu, van smartlap tot disco, van fout tot goud: alle muziekgenres komen aan bod. Raad de juiste artiest, de juiste titel of beantwoord vragen over alles waar muziek in zit.

Op je bingokaart staan geen getallen, maar antwoorden en foto’s. Staan de juiste artiesten, hits of antwoorden op jouw bingokaart? Streep ze af totdat je een rijtje, figuur of bingokaart vol hebt. Ben jij een echte geluksvogel en heb je bingo? Roep dan uit volle borst: BINGO en je mag je prijs in ontvangst komen nemen.

Valse bingo? Dan hebben we een ‘valse’ activiteit voor je in petto…

De Muziek Quiz Bingo wordt gepresenteerd door een enthousiaste bingo presentator/presentatrice.

ARRANGEMENT

Boek de Muziek Quiz Bingo op onze BOOM events Outdoor locatie in Someren in combinatie met Food & Drinks voor een hele aantrekkelijke prijs! Bijvoorbeeld:

Optie Gezellig:

Duur: 3 uur

  • Borrelmix nootjes op tafel;
  • 8 Consumptiemunten p.p.;
  • Rondgang met 3 borrelhapjes p.p.
  • Muziek Quiz Bingo

EUR 40,00 p.p.

 

Optie Alles d’r op en d’r aan:

Duur: 4 uur

  • Ontvangst met koffie of thee en gebak;
  • Borrelmix nootjes op tafel;
  • Onbeperkt dranken (standaard assortiment);
  • Muziek Quiz Bingo
  • BBQ Voortreffelijk!
  • Dessert: ijsmacaron uit het vuistje

EUR 75,00 p.p.

Te boeken vanaf 25 personen

1,5 uur
Groepen t/m 40 personen € 750,00 (totaalprijs)
Vanaf 41 personen € 17,50 p.p.
Vanaf 75 personen € 15,00 p.p.
Beamer, scherm, geluidsinstallatie, microfoon (voor groepen t/m 75 deelnemers) en de presentatie door een presentator.
Reiskosten, reisuren en eventuele parkeerkosten. U zorgt zelf voor de prijzen (minimaal 6 prijzen). Voor groepen vanaf 75 deelnemers dient u zelf te zorgen voor een beamer en scherm(en) en een geluidsinstallatie met draadloze microfoon; alle deelnemers moeten goed zicht hebben op de schermen.
Op elke gewenste locatie.
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Muziek Quiz Bingo

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!