Over BOOM Events

Aangenaam, BOOM events! Wij zijn sterk in het organiseren van activiteiten voor groepen en zorgen altijd weer voor plezier en een gezellige dag!

Met ons enthousiaste team en onze jarenlange ervaring weten wij telkens weer onze gasten te vermaken en entertainen op onze eigen ongedwongen manier.

Onze activiteiten zijn te combineren met een hapje en een drankje, zowel op onze eigen BOOM events Outdoor locatie als op onze partner locaties: Hotel Nobis Asten, Hotel West-Ende Helmond, Plein Vijf Deurne, Herberg de Brabantse Kluis Aarle-Rixtel en Toverland Sevenum.
Wil je onze activiteiten boeken op een andere locatie? Geen probleem, onze activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Het team

Ons team bestaat uit:

  • Sandra: chef keuken. Deze dame tovert de lekkerste gerechten op uw bord! Broodje brie uit de oven is haar specialiteit!
  • Jolanda: chef terras & activiteiten. U bestelt, zij regelt! Of het nou om een hapje, drankje of activiteit gaat: Jolanda zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Sfeermaker van het team.
  • Lotte: chef glimlach: als Lotte aanwezig is, gaat u vanzelf glimlachen. Deze gezellige tante is altijd in voor een feestje!
  • Marion: chef klantcontact. Geef je wensen door en zij zet een passend voorstel voor jullie op papier. Geboren entertainer!
  • Bas: chef finance & grass. Bas houdt de cijfertjes nauwlettend in de gaten en hij verzorgt al het groen op onze locatie. Ons mannetje-van-alles, springt in waar nodig en zet de allerlekkerste Latte Macchiato.

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!