PubQuiz Quiz ’t wel!

PubQuiz “Quiz ’t wel!” maakt van iedere borrel een gezellige aangelegenheid! Naast het beantwoorden van afwisselende quizvragen zijn er punten te behalen met diverse spelletjes. Eens kijken of de collega’s, familieleden of vrienden die altijd alles beter weten ook met de titel PubQuiz Kampioen aan de haal gaan?!

Om een persoonlijke touch te geven aan de PubQuiz, is het mogelijk om maximaal 10 eigen vragen over jullie bedrijf, producten of collega’s toe te voegen. Deze vragen kunnen ondersteund worden door een foto of een filmpje.

Met deze PubQuiz hoef je zelf alleen de activiteit te boeken; wij doen de rest! Jij kunt dus gewoon gezellig meedoen met de quiz en met je collega’s, vrienden of familie een drankje doen.
Wij zorgen voor alle benodigdheden*, zoals een beamer, scherm, geluidsinstallatie, microfoon en alle quiz benodigdheden. We brengen zelfs een prijsje mee voor het winnende team.

*Vanaf 75 deelnemers dient u zelf te zorgen voor een beamer en/of scherm(en) waar iedereen op kan kijken, een geluidsinstallatie voor het geluid van de quiz en een (liefst draadloze) microfoon.

1,5 uur
Groepen t/m 40 personen € 750,00 (totaalprijs)
Vanaf 41 personen € 17,50 p.p.
Vanaf 75 personen € 15,00 p.p.
Beamer, scherm, geluidsinstallatie, microfoon (voor groepen t/m 75 deelnemers), benodigde quiz materialen, presentatie door onze Quiz Master en een prijsje voor het winnende team.
Reiskosten, reisuren en eventuele parkeerkosten. Voor groepen vanaf 75 deelnemers dient u zelf te zorgen voor een beamer en scherm(en) en een geluidsinstallatie met draadloze microfoon; alle deelnemers moeten goed zicht hebben op de schermen.
ZOMERPERIODE (mei t/m oktober) alleen te boeken op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren. WINTERPERIODE (november t/m april) te boeken op elke gewenste locatie.
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Quiz 't wel

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!