Escape Game: Het Geheime Recept

Tijdens deze Escape Game probeer je met je team (4-6 personen) om het geheime recept te achterhalen. Hèt escape room concept, maar dan aan tafel. Het spel start met een picknickmand op tafel. De accessoires in deze mand leiden naar raadsels, puzzels en mysteries die opgelost dienen te worden. Het is niet alleen een kwestie van het vinden van de juiste oplossingen, je dient ook het grote geheel in de gaten te houden om uiteindelijk het geheime recept boven tafel te krijgen.
Weten jullie het geheime recept te ontrafelen, dan is jullie missie geslaagd!

Effectieve speeltijd: maximaal 1 uur (+ 15 minuten voor speluitleg en prijsuitreiking)

 

ARRANGEMENT

Boek Escape Game Het geheime recept op onze BOOM events Outdoor locatie in Someren in combinatie met Food & Drinks voor een hele aantrekkelijke prijs!
Bijvoorbeeld:

Optie Gebak & Borrel:

Duur: 2,5 uur

  • Ontvangst met koffie of thee en gebak;
  • 4 Consumptiemunten p.p.;
  • Rondgang met 2 borrelhapjes p.p.
  • Escape Game Het geheime recept

EUR 31,50 p.p.

Te boeken vanaf 10 personen

1 uur
Op locatie bij BOOM events Outdoor in Someren:
€ 12,50 p.p. (minimaal 4 deelnemers)

Op locatie naar keuze:
€ 17,50 p.p. (minimaal 25 deelnemers)
Prijs is exclusief reiskosten en reisuren

Maximale groepsgrootte: 75 personen
INCLUSIEF: Spelbegeleiding; spelbenodigdheden; prijsje voor de winnaars
BOOM events Outdoor, Provincialeweg 5 in Someren of op een locatie naar keuze
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Escape Game - Het Geheime Recept

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!