Nieuw!

Simply the Best

Simply the Best, een hilarische spelshow boordevol opdrachten met een dikke vette knipoog! De winnaars gaan met een bokaal of andere ludieke prijs aan de haal.
Vanaf prijs p.p.
Populair!

Escape Game – The Suitcase –

Het populaire escape room concept aan tafel. Open de koffer en probeer uiteindelijk met behulp van de geheime inhoud de kluis in de koffer te kraken.
5.00 / 5 reviews
Vanaf prijs p.p.

Escape Quiz

Het spel begint zodra de klok begint te tikken... Het team dat als eerste binnen 2 uur de kluis weet te openen is de winnaar van de inhoud! Een mix van pubquiz en escape-game.
Vanaf prijs p.p.
Tip!

Selfie Challenge

Een hilarisch avontuur waarbij de deelnemers 2 uur op pad gaan met een i-pad. Tijdens de Selfie Challenge worden de deelnemers uitgedaagd om elkaar te overtreffen met te gekke selfie’s.
5.00 / 2 reviews
Vanaf prijs p.p.
Populair!

Foto Hilaria

Een spannende race tegen de klok waarbij binnen 2 uur zoveel mogelijk foto- of filmopdrachten worden uitgevoerd, op een zo origineel mogelijke manier.
5.00 / 1 review
Vanaf prijs p.p.
Tip!

Wie is de mol van…?

“Wie is de mol van...?” is een gezellig, actief spel dat het slechte van uw groep naar boven haalt. Want: tijdens de wandeltocht worden de opdrachten gesaboteerd door de mol in uw groep.
Vanaf prijs p.p.
Populair!

Tjongejonge Bingo

Deze bingo wordt geleid door twee enthousiaste bingo presentatrices die de stemming er goed in weten te brengen. Geheel in stijl laten ze ballen rollen!
4.90 / 10 reviews
Vanaf prijs p.p.
Populair!

Op Expeditie

Ga de strijd aan met andere teams en kom als meest strijdlustig uit de bus! We trekken er samen op uit en verrichten onderweg een aantal proeven.
5.00 / 1 review
Vanaf prijs p.p.

Wij houden van Brabant!

Wij houden van Brabant staat geheel in het teken van ons skonne Brabant. Deze spelshow zit boordevol typisch Brabantse wetenswaardigheden.
5.00 / 1 review
Vanaf prijs p.p.
Tip!

Lipdub

Maak je eigen videoclip van een liedje naar keuze in één take! Een eerste ruwe versie wordt direct gemonteerd, zodat we ter afsluiting samen de ‘première’ kunnen bekijken.
Vanaf prijs p.p.

Quiz ‘t wel

Deze gezellige quiz is te vergelijken met de populaire pubquiz. Het team dat de meeste punten verzamelt, gaat met de prijzen aan de haal!
Vanaf prijs p.p.

Wij houden van Oranje!

Deze spelshow staat geheel in het teken van ons mooie Nederland en zit vol typisch Hollandse wetenswaardigheden. Er wordt gespeeld in diverse teams die tegen elkaar strijden.
Vanaf prijs p.p.