De grote bingo Cantus show

Tijdens halfvasten – op zondagmiddag 11 maart – verzorgen Annie en Marie en het Van Binsbergen Trio ‘De Grote Bingo Cantus Show’ in de Ruchte in Someren. De ultieme combi van een hilarische bingo onder leiding van de dames van Tjongejonge Bingo en een feestelijk meezingfestijn begeleid door het Van Binsbergen Trio. Eind maart schitteren zij samen drie dagen lang op Paaspop in een intieme en sfeervolle tent centraal op het festivalterrein.

Toen Annie en Marie (alias Janneke Malschaert en Marion van den Boomen uit respectievelijk Asten en Someren) droomden van een carrière in het theater, stuitten zij op een probleem: ze kunnen niet zingen! “Dus werd het bingo”, vertelt Janneke lachend. “Want dan blijven de mensen toch wel zitten.” Dat zij hun grote droom waar zouden maken, hadden de dames vijf jaar geleden niet kunnen bedenken. “Normaal gesproken spelen wij vooral voor besloten groepen en nu kunnen eindelijk ook eens familie, vrienden en fans naar ons komen kijken”, aldus Marion.

De cantus wordt verzorgd door het Van Binsbergen Trio, bestaande uit vier extreem-langstudeerders uit Groningen. Eerder speelden zij al op festivals als Paaspop, Festyland en Dag van het Levenslied. En recent nog in Helmond bij de Keiebijters. Tja, afstuderen… dat zal er waarschijnlijk nooit van komen.

Zondag 11 maart 15.00 uur de Ruchte in Someren

Zie www.deruchte.nl voor verdere informatie en kaartverkoop en schuif gezellig aan!