Best Western hotel Nobis Asten:
Ideaal gelegen aan de A67, vindt u ons 4-sterren hotel Best Western hotel Nobis. Met 120 kamers, een goede brasserie, een gezellige bar, een zwembad, wellness centrum en een fitnesscentrum waar onze gasten onbeperkt gebruik van kunnen maken, bieden wij alles voor een perfect verzorgde overnachting,  of dit nu zakelijk of privé is.

Het hotel
Om aan ieders wensen te kunnen voldoen, bieden wij kamers van divers comfort en luxe. Onze kamers zijn onderverdeeld in standaard, deluxe en suites, allemaal voorzien van moderne faciliteiten als room service, gratis WIFI, koffie- en theefaciliteiten, een bureau, een tv en moderne badkamer. Klink hier om onze kamers te bekijken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze receptioniste helpt u graag verder.

Brasserie ‘De Stegen’
Grenzend aan ons hotel, kunt u terecht in onze Brasserie ‘De Stegen’ voor een hapje en een drankje. Met een uitgebreide internationale kaart, die twee keer per jaar volledig wordt vernieuwd, is er voor ieder wat wils. Naast ons à la carte menu, serveren wij een 3 -gangen keuzemenu die wij, kijkend naar het seizoen, 4 keer per jaar vernieuwen. Kom bij ons het seizoen proeven!

Bar ’t Laarbroek
Voor een drankje en een borrelhapje kunt u terecht in onze gezellige hotelbar, ’t Laarbroek. Tevens kunt u hier terecht voor een potje poulen en het bekijken van een voetbalwedstrijd. De bar is geopend van 20.00 uur tot 01.00 uur.

Button-bekijk-activiteiten

BOOM events | Bar Nobis Asten
BOOM events| Bar Nobis Asten

Activiteiten bij Best Western hotel Nobis