Attractiepark Toverland biedt naast meer dan 30 attracties, ook betoverende evenementenlocaties voor elke gelegenheid en voor groepen vanaf 50 personen. Deze locaties zijn uitstekend te combineren met de activiteiten van BOOM events! Van relatie- of familiedag, avondfeest of vergaderlocatie tot het exclusief afhuren van het gehele park, het is allemaal mogelijk bij Attractiepark Toverland in Sevenum, Noord-Limburg.

Toverland biedt u diverse sfeervolle themafeesten en feestlocaties, zoals het Magische Medina-arrangement in de stijl van duizend-en-één-nacht. Feest door tot in de late uurtjes onder het genot van een heerlijk drankje en uitgebreid buffet. Of u kiest voor onze locatie Katara Plaza, waar u een tropische avond perfect afsluit met het muzikale waterspektakel Katara Fountain of Magic. Nieuw is de Oostenrijkse Biergarten. Hier kunt u overdag gezellig aan de lange tafels lunchen, maar ’s avonds barst hier een waar Oktoberfest los.

Park bezoek met activiteit

Uiteraard kan een evenement gecombineerd worden met een bezoek aan onze topattracties, zoals de bekende motorachtbaan Boosterbike of de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux Troy. Tijdens avondfeesten kunnen deze attracties exclusief voor uw gezelschap geopend worden. Bovendien is er de mogelijk tot live entertainment voor jong en oud, zoals een tafelgoochelaar, DJ of coverband.

Teambuilding activiteiten op locatie

Zoekt u een veelzijdige locatie in de omgeving van Brabant en Limburg voor het organiseren van een teambuildingsdag? Van een uitdagend parcours in de buitenlucht tot een ontspannen bijeenkomst op onze vergaderlocaties. Het is allemaal mogelijk in Attractiepark Toverland vanaf 15 personen.
U kunt ook de teambuildings-activiteiten van BOOM events aan uw programma toevoegen, waardoor uw verblijf in Toverland nog leuker wordt! De energie van het park werkt aanstekelijk en de magische werelden van Toverland versterken het wij-gevoel in het team. Combineer de dag met een feestelijk bedrijfsuitje en bouw na een intensieve teambuildingsochtend een ontspannen en plezierige middag in voor uw medewerkers. Sloten uw mensen ooit eerder een teambuildingsdag af met een razendsnelle rit in de achtbaan?

Activiteiten mogelijk op deze locatie:

  • Foto Hilaria
  • Selfie Challenge
  • Tjongejonge Bingo
BOOM events | Foto Hilaria Toverland Teambuilding
BOOM events | Toverland Troy