Over ons
Aangenaam, BOOM events! Een evenementenbureau in de breedste zin van het woord, gevestigd in Someren, Noord-Brabant. Grondleggers en drijvende kracht achter BOOM events zijn Bas en Marion van den Boomen.
Organiseren zit ons in het bloed en vol passie maken wij van uw uitje een waar feest! Bent u op zoek naar een leuke invulling voor uw familiedag, personeelsuitje, bedrijfsfeest of vriendendag dan maken wij graag eens persoonlijk kennis met u om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Activiteiten en spellen
BOOM events organiseert de gezelligste uitjes op elke locatie in Nederland en zelfs in het buitenland. Wij hebben eigen activiteiten en spellen ontwikkeld die uitermate geschikt zijn voor groepen, zowel particulier als zakelijk. Deze activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden, dus ook op uw eigen locatie of een locatie naar keuze.

Wij werken samen met een aantal partner horeca locaties, waar wij hele interessante arrangementen kunnen aanbieden. Zo kunt u de door u gewenste activiteit combineren met bijvoorbeeld een lunch, diner en/of borrel.
BOOM events zorgt graag voor een onvergetelijke dag, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan.

Totaalconcepten en maatwerk
Ook voor totaalconcepten en maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres! In overleg met u organiseren wij een dag, weekend of zelfs gehele week die geheel aan uw wensen voldoet. Wij nemen u graag de organisatorische zorg uit handen zodat u zich kunt toeleggen op al uw andere werkzaamheden; en wij kunnen doen waar wij goed in zijn: organiseren en verzorgen. Zo genieten niet alleen uw collega’s, relaties, vrienden of familieleden, maar ook uzelf van uw eigen event. In een oriënterend gesprek bespreken wij samen de mogelijkheden. Hierbij staan uw eigen wensen en behoeften centraal evenals het budget. Daarbij vinden wij een persoonlijke benadering zeer belangrijk.

BOOM events zoekt continu naar nieuwe, unieke mogelijkheden voor wat betreft activiteiten, locaties, entertainment, catering, enzovoorts. Bent u op zoek naar een unieke beleving voor uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan nu contact met ons op.

Tot ziens!

Bas en Marion van den Boomen

 

 

06 - 505 131 88 - Marion / 06 - 533 767 83 - Bas

Wat kan BOOM events voor u betekenen?

Dit zijn de mogelijkheden

Op zoek gaan naar een passende activiteit;
Op zoek gaan naar een geschikte locatie;
Op zoek gaan naar geschikt entertainment;
Zorgen voor de uitnodigingen en of bedankjes;
Zorgen voor een hapje en een drankje of totale catering;
Zorgen voor het vervoer;
Volledig ontzorgen van uw event.