Wij houden van Brabant!

Spelshow boordevol Brabantse gezelligheid

Deze spelshow staat geheel in het teken van ons skonne Brabant en zit vol typisch Brabantse wetenswaardigheden. Er worden stellingen beantwoord en liedjes geraden, bekende Brabanders omschreven en gezegden uitgebeeld. Natuurlijk mag het verjaardagsspel niet ontbreken! We sluiten het spel af met een draai aan het rad, waarbij het geluk soms in een klein hoekje zit.
Het geheel staat onder leiding van een gezellige presentator, die alles in goede banen probeert te leiden.

Wij houden van Brabant wordt gespeeld in diverse teams die tegen elkaar strijden.

Deze activiteit is ook te boeken als Wij houden van Oranje!, waarbij ons mooie Nederland centraal staat.

TIP:
boek deze activiteit op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren in combinatie met een van onze Food buffetten en ontvang een interessante combi korting.

1,5 uur
Groepen t/m 25 personen € 495,00 (totaalprijs)
Groepen 26 t/m 50 personen € 19,50 p.p.
Groepen 51 t/m 100 personen € 17,50 p.p.
Groepen 101 t/m 150 personen € 15,00 p.p.
Grotere groepen op aanvraag

10% KORTING wanneer deze activiteit bij BOOM events Outdoor in Someren plaatsvindt.
Benodigde spelmaterialen, presentatie door spelbegeleider, Brabantse aankleding, versterkt geluid en een prijsje voor het winnende team.
Reisuren, reiskostenvergoeding en eventuele parkeerkosten.
Elke gewenste locatie en ook bij BOOM events Outdoor in Someren
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Wij Houden van Brabant

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!