Wie is jullie mol?

Wie is jullie mol? is een gezellig, actief spel dat het slechte van uw groep naar boven haalt. Want: tijdens het spel worden de diverse opdrachten gesaboteerd door de mol in uw team.

Uw groep wordt verdeeld in teams die ieder apart op pad gaan. Onderweg worden verschillende opdrachten uitgevoerd waarmee mollengeld verdiend kan worden. Tijdens deze opdrachten staat samenwerking centraal. Eén persoon in de groep probeert er echter voor te zorgen dat de opdrachten niet goed worden uitgevoerd en dat de vragen niet juist worden beantwoord. De groep die bij terugkomst het meeste mollengeld inlevert en de mol weet te ontmaskeren in de eindtest is de winnaar!

Er volgt een prijsuitreiking waarbij ook de mollen worden ontmaskerd….

Deze activiteit bevat een persoonlijk tintje. De deelnemers vullen vooraf een vragenlijst, waarvan de antwoorden in het spel worden verwerkt.

TIP:
boek deze activiteit op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren in combinatie met een van onze Food buffetten en ontvang een interessante combi korting.

2 uur
Groepen t/m 20 personen € 495,00 (totaalprijs)
Groepen 21 t/m 50 personen € 24,50 p.p.
Groepen 51 t/m 100 personen € 23,00 p.p.
Groepen 100 t/m 150 personen € 21,50 p.p.
Grotere groepen op aanvraag
INCLUSIEF: Spelbegeleiding; spelbenodigdheden; prijsje voor de winnaars
EXCLUSIEF: Reisuren; reiskosten; parkeerkosten; kosten uitzetten nieuwe route (indien van toepassing)
ZOMERPERIODE (mei t/m oktober) alleen te boeken op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren. WINTERPERIODE (november t/m april) te boeken op elke gewenste locatie.
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Wie is jullie mol?

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!