Christmas at the campfire: Warme Winterse Kerstborrel

Een kerstborrel in winterse sferen vier je op ons BOOM events Outdoor terras in Someren. Het terras is overdekt met een sfeervolle stretchtent die voorzien is van zijwanden. Heaters zorgen voor extra warmte.
In de winterperiode is het terras ingericht als ‘Biergarten’ en met kerst extra feestelijk aangekleed. Drink een lekker glaasje glühwein of een Duits biertje, geniet van een overheerlijk winters diner en speel mee met onze gezellige kerstquiz.

All-in concept

  • Ontvangst met glühwein
  • Hotdog buffet (2 hotdogs p.p., naar eigen smaak samen te stellen)
  • Dranken: frisdranken, Bavaria pils van de tap, alcoholvrij bier (Bavaria 0.0, Bavaria Wit 0.0, Bavaria Radler 0.0), wijn (rood, wit, rosé), warme chocomel, koffie, thee. (speciaalbieren, cocktails en mix dranken + € 9,50 p.p.)
  • Zoutjes op tafel
  • Activiteit: gezellige kerst-quiz*
  • Marshmallows roosteren

De kerstquiz kan eventueel voorzien worden van vragen over uw eigen bedrijf of gezelschap. Minimaal 10 eigen vragen; maximaal 30 eigen vragen). Meerprijs: +EUR 100,00.

Dress code:
Draag je meest warme, Foute Kerst Outfit!
We hebben een prijs voor de meest fout geklede persoon.
Onze locatie is een Outdoor locatie. Zorg in de wintermaanden voor warme winterse kleding.

Te boeken vanaf 25 personen.

Liever een andere invulling voor de kerstborrel? Vraag naar de mogelijkheden.

3 uur
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
All inclusive: • Ontvangst met glühwein • Hotdog buffet • Dranken • Activiteit: gezellige kerst quiz • Zoutjes op tafel • Foto hoek
BOOM events Outdoor, Provincialeweg 5, Someren
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Warme Winterse Kerstborrel

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!