WANDEL ARRANGEMENT

De Strabrechtse Heide is een prachtig Natura2000 gebied dat ieder moment van de dag verrast. In de ochtend is het er heerlijk rustig en loop je de kans om de schaapsherder tegen te komen. Vang een glimp op van de dartelenden libellen en de diverse vogelsoorten die zich rondom de vennen verzamelen. En misschien kom je onderweg de wilde paarden en Schotse hooglanders tegen?

Je start op ons Outdoor terras met een kopje koffie, cappuccino of thee en een vers gebakken warme wafel met poedersuiker, warme kersen en slagroom.
Na de koffie ga je op pad voor een wandelroute van ongeveer 10 kilometer; heerlijk struinen over de Strabrechtse Heide!
Bij terugkomst staat er een lekker Strabrechts Smikkelplankje voor jullie klaar met daarop kaasblokjes, worstjes, uitjes, notenmelange en bourgondische bitterballen (2 p.p.)

Dit arrangement is uit te breiden met een lunchpakket voor onderweg:
– mini broodje gezond
– mini broodje brie
– stuk fruit
– flesje Spa blauw (0,5 liter)
De totaalprijs is dan EUR 22,50 p.p.

Minimaal 1 dag vooraf reserveren via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@boomevents.nl

3 uur
€ 12,50 p.p.
INCLUSIEF: wandelroute, koffie, thee of cappuccino, verse warme wafel en Strabrechtse Smikkelplank
EXCLUSIEF: overige drankjes
BOOM events Outdoor, Provincialeweg 5 in Someren
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!