Onze typetjes zijn het best inzetbaar op feestelijke gelegenheden waarbij een persoonlijk tintje gewenst is, bijvoorbeeld bij een jubileum, opening, personeelsfeest of verjaardag. Wij zetten mensen graag in het zonnetje! Vooraf vragen wij om informatie over de jubilaris, jarige, pensioengerechtigde, ondernemer of het bruidspaar, zodat wij haar/hem/hen kunnen verrassen met een maatwerk stukje amusement. We maken graag een praatje met de gasten, leren ze wat beter kennen en vertellen dan gedurende het feest ‘en plein publique’ wat leuke anekdotes. Op verzoek kunnen wij eventueel ook een (op maat gemaakt) liedje zingen, want samen zingen is niet alleen heel gezellig: het verbroedert!

Onlangs werden onze typetjes ingezet tijdens:

 • een etentje met collega’s ter gelegenheid van iemand die met pensioen ging als ongenodigde gast om wat leuke anekdotes te delen
 • een 50-jarige verjaardag om samen met de gasten een praatje te maken en een liedje te zingen
 • een bedrijfsjubileum om het publiek te entertainen
 • een seminar om het wat minder serieus te maken
 • een training over gastvrijheid om te laten zien hoe het in ieder geval niet moet
 • een personeelsfeest als ontvangstact
 • een nieuwjaarsreceptie als presentator en het leiden van een veiling
 • een open dag als gastvrouw om alles in goed(gemutst)e banen te leiden
 • de bezorging van een ontbijt voor een jubilaris met een serenade op maat

Kortom: wij zijn van alle markten thuis en passen onze act graag aan naar uw wensen.

Wij vragen u ons vooraf te voorzien van informatie over het feestvarken en eventueel de genodigden; deze informatie wordt gebruikt tijdens de act, waardoor deze een persoonlijk tintje krijgt.

TIP:
boek deze activiteit op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren in combinatie met een van onze Food buffetten en ontvang een interessante combi korting.

Voorbeeld typetjes:

 • Brutale toiletjuffrouw: zij houdt de hygiëne regels goed in de gaten en maakt gezellig een praatje.
 • Ongenodigde gast: zij maakt een praatje met de gasten en spreekt hen graag een woordje toe.
 • Swingende serveerster: drankje, dansje, sjansje… zij weet iedereen op z’n wenken te bedienen.
 • Gastvrije gastvrouw: zij heet gasten meer dan welkom en zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt.
 • Daverende diva: deze diva ontvangt graag een daverend applaus en wordt graag op haar wenken bediend.
minimaal 30 minuten
De prijs is afhankelijk van de duur van de inzet van de typetjes, het aantal typetjes en de voorbereidingstijd.
Omdat iedere gelegenheid uniek is, is de prijs ook telkens weer op maat samengesteld.
Vraag gerust naar de mogelijkheden!
Maatwerk typetje(s)
-
Elke gewenste locatie en ook bij BOOM events Outdoor in Someren
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Typetjes

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!