Meezingen, meeswingen en meedingen naar prrrachtige prrrijzen tijdens de ouderwetse, onvergetelijke, hilarische Tjongejonge BINGO!

O.a. bekend van Paaspop (2018, 2019) en Wish Outdoor (2018)

 

Nadat het openingslied – om alvast in de stemming te komen – geklonken heeft is de toon gezet en worden de bingo kaarten uitgedeeld. En daar gaat ‘ie, let’s play BINGO! Houd vooral je buurvrouw of buurman in de gaten, want je mòet roepen als je BINGO hebt… De prijswinnaars worden even lekker in het zonnetje (of kunnen we beter zeggen: spotlights?) gezet en zij ontvangen prrrachtige prrrrijzen, op ieders lijf geschreven en speciaal voor de winnaar uitgezocht. En ja, de (nostalgische) prijzen moeten mee naar huis genomen worden ;-).

Tussen de bingo rondes door vermaken de bingo dames het publiek met zang en muziek en dagen zij de deelnemers uit gezellig mee te doen. Het repertoire bestaat uit hits met een hoog meezing-gehalte.
Tijdens de bingo leren onze bingo presentatrices hun publiek steeds beter kennen… en ze kennen hun publiek beter dan je denkt…!

Kortom: de Tjongejonge BINGO is een activiteit met een hoge entertainment-waarde en met een persoonlijk tintje.

Vooraf ontvangen wij graag wat meer informatie over de deelnemers zoals namen, hobby’s, unieke kenmerken, rare fratsen en leuke wetenswaardigheden.

TIP:
boek deze activiteit op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren in combinatie met een van onze Food buffetten en ontvang een interessante combi korting.

 

Mogelijke thema’s:

  • Nostalgisch: hits uit de oude doos (met name Nederlandstalig);
  • 70’s/80’s: songs uit de jaren ‘70/’80 (zowel Nederlands- als Engelstalig);
  • Foute Bingo Show; een ware prijzenslag, tussendoor opgeleukt met foute hits, waarbij het publiek wordt uitgedaagd mee te zingen en te dansen;
  • Diva: hits met een Gooisch tintje;
  • Smartlappen: liederen met een lach en een traan en een hoog meeblèrgehalte (Nederlandstalig);
  • Deutsche Bingo: Duitstalige meezingers en inhakers waarop geproost mag worden;
  • Carnavalsbingo: met de grote carnavalskrakers (Nederlandstalig);
  • Kinderbingo: een bingo speciaal voor kinderen met allerlei leuke kinderliedjes, aangepast naar de leeftijd van de kids;
  • Pieten bingo: volledig op rijm met passende Nederlandstalige nummers en Sinterklaashits;
  • Kerst/Oud&Nieuw/Nieuwjaar: met toepasselijke feesthits.

Staat het door u gewenste thema er niet tussen? Geef aan wat uw wensen zijn en wij gaan ermee aan de slag!

1,5 uur
Groepen t/m 40 personen € 750,00 (totaalprijs)
Groepen 41 t/m 75 personen € 18,50 p.p.
Groepen 76 t/m 100 personen € 17,50 p.p.
Groepen 101 t/m 150 personen € 16,50 p.p.
Grotere groepen op aanvraag
t/m 40 deelnemers 1 bingo presentatrice; vanaf 41 deelnemers 2 bingo presentatrices; geluid tot 150 personen; aankleding; prijsjes voor de bingo winnaars
Reisuren; reiskosten; parkeerkosten
ZOMERPERIODE (mei t/m oktober) alleen te boeken op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren. WINTERPERIODE (november t/m april) te boeken op elke gewenste locatie.
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Tjongejonge Bingo

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!