Online Quiz + Borrel Box = Quiz Borrel Box!

Speciaal voor de thuisblijvers heeft BOOM events de Quiz Borrel Box ontwikkeld. Deze is voor iedereen die zin heeft om samen met collega’s, vrienden of familie een leuke activiteit te doen, onder het genot van een hapje en een drankje, maar dan gewoon vanuit huis.

De Borrel Box bevat een aantal lekkere versnaperingen in combinatie met een uitdagende Online Quiz. De Borrel Boxen worden op één locatie afgeleverd zodat je ze zelf kunt uitdelen aan de deelnemers of ze worden naar de deelnemers opgestuurd. Het is zelfs mogelijk om de Borrel Boxen middels een heuse Drive-Thru te laten overhandigen door typetje Marietje!

De Online Quiz bestaat uit afwisselende meerkeuze quizvragen waarbij zowel jong als oud mee kan doen. Maak de songtekst af, herken de BN’er of in welke stad vind je deze bezienswaardigheid: een greep uit de vragen die aan bod komen. De quizvragen worden afgewisseld met kleine spelletjes zoals ‘hoger-lager’ en ‘balletje balletje’.
De quiz wordt op een ludieke manier gepresenteerd door typetje Marietje.

Mogelijke thema’s:

 1. Algemene Kennis Quiz (verschillende versies): afwisselende quiz met vragen over van alles en nog wat
 2. Muziek Quiz: voor muziekliefhebbers, met een verscheidenheid aan vragen over en met muziek
 3. Wij houden van Holland Quiz: boordevol vragen over ons eigen mooie Nederland
 4. Quiz in English: with a lot of different International questions in English!

Het is mogelijk om eigen meerkeuze quizvragen toe te voegen die specifiek over jullie bedrijf, vriendengroep of familie gaan. Deze quizvragen kunnen ook voorzien worden van eigen foto’s of filmpjes.

De quiz wordt individueel gespeeld, maar kan eventueel ook in teams of met het gezin gespeeld worden. Om deel te kunnen nemen dient iedere deelnemer/team te beschikken over:

 • 1 smartphone of tablet om de Quiz App op te downloaden; met deze app geef je de antwoorden door;
 • 1 laptop/smart TV/computer om de livestream op te volgen;
 • een stabiele internetverbinding.

Een paar dagen voor aanvang van de quiz ontvangen alle deelnemers aan de quiz instructies en de link om de livestream op te volgen. Op de afgesproken aanvangstijd gaan we ‘live’ en worden de spelregels uitgelegd, voordat we starten met de quiz. Direct na afloop van de quiz volgt de prijsuitreiking (u zorgt zelf voor een prijsje voor de winnaar(s)!

Inhoud Basic Quiz Borrel Box

 • Pringles Chips (medium 70 gram) Naturel
 • Tony Chocolonely (klein 47 gram) Caramel zeezout
 • Milka candybar Oreo (klein 37 gram)
 • Duyvis Borrelnootjes (mini 45 gram) Provencale
 • Duyvis Pinda’s (mini 60 gram) gezouten
 • Bifi Worst XXL (40 gram)
 • TUC koekjes (1oo gram)
 • Autodrop (80g)
 • Fles La Chouffe speciaalbier (75cl)
 • Verzenddoos

Borrel Boxen kunnen geheel naar uw eigen wens worden samengesteld.

1,5 uur
Groepen 25 t/m 100 personen EUR 37,50 p.p.
Groepen 101 t/m 500 personen EUR 35,00 p.p.
Groepen 501 t/m 999 personen EUR 32,50 p.p.
Groepen vanaf 1000 personen EUR 29,50 p.p.

De Borrel Boxen worden op één centraal punt afgeleverd.
BOOM events kan ook voor de verspreiding zorgen. Hiervoor worden extra verzendkosten/bezorgkosten in rekening gebracht à EUR 9,50 per stuk.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
Presentatie door Typetje Marietje; maximaal 10 eigen vragen over uw organisatie; livestream exclusief voor uw organisatie; gebruik Quiz App
Prijsje(s) voor de winnaar(s)
Online
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Quiz Borrel Box

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!