CORONAPROOF

De Online Quiz van BOOM events is voor iedereen die zin heeft om samen met collega’s, vrienden of familie een leuke activiteit te doen, zonder fysiek bij elkaar te zijn. De quizzen bestaan allemaal uit afwisselende meerkeuze quizvragen waarbij zowel jong als oud mee kan doen. Bijvoorbeeld: maak de songtekst af, herken de BN’er of in welke stad vind je deze bezienswaardigheid? De quizvragen worden afgewisseld met een paar leuke (gok)spelletjes, zoals balletje, balletje of hoger – lager.
Onze Online Quizzen worden op een ludieke manier gepresenteerd door typetje Marietje.

Mogelijke thema’s:

  1. Algemene Kennis Quiz (verschillende versies): afwisselende quiz met vragen over van alles en nog wat
  2. Muziek Quiz: voor muziekliefhebbers, met een verscheidenheid aan vragen over en met muziek
  3. Wij houden van Holland Quiz: boordevol vragen over ons eigen mooie Nederland

Het is mogelijk om eigen meerkeuze quizvragen toe te voegen die specifiek over jullie bedrijf, vriendengroep of familie gaan. Deze quizvragen kunnen ook voorzien worden van eigen foto’s of filmpjes.

De quiz wordt individueel gespeeld, maar kan eventueel ook in teams of met het gezin gespeeld worden. Om deel te kunnen nemen dient iedere deelnemer/team te beschikken over:

  • 1 smartphone om de app voor het stemkastje op te downloaden; met deze app kun je met je mobiele telefoon de antwoorden intoetsen;
  • 1 laptop/smart TV/computer om de livestream op te volgen;
  • een stabiele internetverbinding.

Een paar dagen voor aanvang van de quiz ontvangen alle deelnemers aan de quiz instructies en de link om de livestream op te volgen. Op de afgesproken aanvangstijd gaan we ‘live’ en worden de spelregels uitgelegd, voordat we starten met de quiz. Direct na afloop van de quiz volgt de prijsuitreiking (u zorgt zelf voor een prijsje voor de winnaar(s)!

Wilt u de quiz deelnemers verrassen met iets lekkers?
Kijk dan ook eens bij onze Quiz Borrel Box
Ook heel leuk om in te zetten als kerstpakket of eindejaarsborrel!

DUUR 1,5 uur (inclusief uitleg en prijsuitreiking)
PRIJS (incl. BTW) Groepen t/m 25 deelnemers EUR 350,00 (totaalprijs)
Groepen 26 t/m 50 deelnemers EUR 14,50 p.p.

Groepen 51 t/m 100 deelnemers EUR 13,50 p.p.
Groepen vanaf 100 deelnemers EUR 12,50 p.p.
INBEGREPEN
Presentatie door typetje Marietje
NIET INBEGREPEN  Prijsje voor de prijswinnaar(s)
EXTRA INFORMATIE U kunt typetje Marietje na afloop nog muziek laten draaien die de deelnemers zelf aanvragen. Meerprijs: EUR 75,00 per 30 minuten.

 

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Online Quiz

Review

4.89 based on 9 reviews
31 maart 2021

Ontzettend leuke quiz ! Goed georganiseerd en lekker met humor gepresenteerd. Gevarieerde vragen zodat iedereen kans maakt, maar het belangrijkste is; iedereen heeft een gezellige avond gehad.
Veel enthousiaste reacties van het personeel ontvangen dus absoluut een aanrader !

31 maart 2021

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden! Dan moet je echt contact opnemen met Marion voor een avondje gezellig quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht was. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan! Team STAPPERT Noxon Helmond, Leonie en Nita

23 maart 2021

Met onze ‘club van 20’ online bijeengekomen voor deze gezellige en competitieve quiz. BOOM events maakt goed gebruik van alle moderne technieken, wat als een zonnetje verliep. Meer dan een leuke avond gehad, jullie maken er een feestje van! Een aanrader!

8 februari 2021

Dit had ik even nodig: een avondje gezelligheid! En serieus quizen natuurlijk ???? Goed georganiseerd, toegankelijk voor jong en oud, ‘gewoon’ online, maar zeker heel persoonlijk. Het liep als een zonnetje! Nog een keer, nog een keer… Heel erg bedankt, Marie en team ????????

8 februari 2021

We hebben met ons team een hele gezellige en leuke avond beleefd met Marietje. Op afstand van elkaar maar toch samen flink gelachen. Net wat we nodig hadden in deze tijd. Een dikke tip dus!

25 januari 2021

Leuk alternatief in deze tijd. Op deze manier hebben we toch op een bijzondere manier afscheid kunnen nemen van een vertrekkende collega. Dank voor de leuke avond.

23 december 2020

2 uur lang gezellig met collega’s in teamverband gestreden om de kerst-quiz-winnaar te worden. Erg leuk opgezet, en Marie doet het geweldig als quizmaster!

23 december 2020

Onzettend leuke quiz voor jong en oud, met soms best pittige vragen. Als Kerst-event ingezet voor de medewerkers van onze organisatie. Er werd fanatiek meegespeeld en achteraf veel positieve reacties ontvangen. Ook al vond het in ieders eigen huiskamer plaats, toch onstond er een teamgevoel. Dus zeker een aanrader!

18 december 2020

Wat een geweldig hilarisch alternatief voor een fysieke Kerstbijeenkomt. Ontzettend gelachen, heerlijke droge humor onder het genot van een hapje en een drankje. Dank voor deze toffe ervaring!!

Review schrijven

Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.