CORONA-PROOF
Ook te boeken als Online Kerst Quiz

De Online Quiz van BOOM events is voor iedereen die zin heeft om samen met collega’s, vrienden of familie een leuke activiteit te doen, zonder fysiek bij elkaar te zijn. De quiz bestaat uit afwisselende meerkeuze quizvragen waarbij zowel jong als oud mee kan doen. Maak de songtekst af, herken de BN’er of bij welk dier hoort dit oog: een greep uit de vragen die aan bod komen.
De quiz wordt op een ludieke manier gepresenteerd door typetje Marietje.

Het is mogelijk om eigen quizvragen toe te voegen die specifiek over jullie bedrijf, vriendengroep of familie gaan. De quizvragen en de juiste antwoorden dienen uiterlijk 1 week voor aanvang van de quiz in een Word document te worden aangeleverd. Het is mogelijk om de vragen te voorzien van foto’s en/of filmpjes.

De quiz wordt individueel gespeeld, maar kan eventueel ook in teams (onderling contact dient zelf geregeld te worden, bijvoorbeeld via Zoom of Teams) of met het gezin gespeeld worden. Om deel te kunnen nemen dient iedere deelnemer/ieder team te beschikken over:

  • 1 smartphone om de app voor het stemkastje op te downloaden; met deze app kun je met je mobiele telefoon de antwoorden intoetsen;
  • 1 laptop/smart TV/computer om de livestream op te volgen;
  • een stabiele internetverbinding.

Een paar dagen voor aanvang van de quiz ontvangen alle deelnemers de quiz instructies en de link om de livestream op te volgen. Op de afgesproken aanvangstijd gaan we ‘live’ en worden de spelregels uitgelegd, voordat we starten met de quiz. Direct na afloop van de quiz volgt de prijsuitreiking (u zorgt zelf voor een prijsje voor de winnaar(s)!

Wilt u de quiz deelnemers verrassen met iets lekkers?
Kijk dan ook eens bij onze Quiz Borrel Box
Ook heel leuk om in te zetten als kerstpakket of eindejaarsborrel!

DUUR 1,5 uur (inclusief uitleg en prijsuitreiking)
PRIJS (incl. BTW) Groepen t/m 25 personen EUR 350,00 (totaalprijs)
Groepen 26 t/m 50 personen EUR 14,50 p.p.

Groepen 51 t/m 100 personen EUR 13,50 p.p.
Groepen vanaf 100 personen EUR 12,50 p.p.
INBEGREPEN
Presentatie door typetje Marietje
NIET INBEGREPEN  Prijsje voor de prijswinnaar(s)
EXTRA INFORMATIE U kunt typetje Marietje na afloop nog muziek laten draaien die de deelnemers zelf aanvragen. Meerprijs: EUR 250,00 (maximaal 1,5 uur).

 

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Quiz 't wel

HORECA icm partner horeca locatie

Review

Nog geen reviews.

Review schrijven

Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.