Online Quiz Battle

De Online Quiz Battle van BOOM events is een ideale manier om in teamverband de strijd aan te gaan met je collega’s, vrienden of familie. Alle individuele deelnemers worden voor aanvang van de quiz aan een team gekoppeld en de individueel behaalde punten worden bij het teamtotaal opgeteld. Op deze manier kun je vestigingen, teams, families, afdelingen, plaatsen, etc. tegen elkaar laten strijden en wordt het een ware Battle! Welk team verzamelt de meeste punten en wordt tot winnaar gekroond?!

De basis van de Online Quiz Battle zijn afwisselende meerkeuze quizvragen (geschikt voor jong en oud!). Onder het motto: ‘samen weet je meer dan alleen’ wordt deze activiteit dan ook vaak ingezet als TEAMBUILDING, omdat je samen met je team het beste resultaat probeert te bereiken.

De Online Quiz Battle wordt op een ludieke manier gepresenteerd door typetje Marietje.

Om deel te kunnen nemen aan de Online Quiz Battle dient iedere deelnemer/inlogger te beschikken over:

  • 1 smartphone om de app voor het stemkastje op te downloaden; met deze app kun je met je mobiele telefoon de antwoorden intoetsen;
  • 1 laptop/smart TV/computer om de livestream op te volgen;
  • een stabiele internetverbinding.

Het is mogelijk om maximaal 10 eigen meerkeuze quizvragen toe te voegen die specifiek over jullie bedrijf, vriendengroep of familie gaan. Deze quizvragen kunnen ook voorzien worden van eigen foto’s of filmpjes.

Een paar dagen voor aanvang van de quiz ontvangen alle deelnemers aan de quiz instructies en de link om de livestream op te volgen. Op de afgesproken aanvangstijd gaan we ‘live’ en worden de spelregels uitgelegd, voordat we starten met de quiz. Direct na afloop van de quiz volgt de prijsuitreiking (u zorgt zelf voor een prijs voor het winnende team)!

Mogelijke thema’s:

  1. Algemene Kennis Quiz (verschillende versies): afwisselende quiz met vragen over van alles en nog wat
  2. Muziek Quiz: voor muziekliefhebbers, met een verscheidenheid aan vragen over en met muziek
  3. Holland Quiz: boordevol vragen over ons eigen mooie Nederland
  4. Quiz in English: with a lot of different International questions in English!

Extra informatie

U kunt typetje Marietje na afloop nog muziek laten draaien die de deelnemers zelf aanvragen. Meerprijs: EUR 75,00 (per 30 minuten).

1,5 uur (incl. uitleg + prijsuitreiking)
Groepen t/m 25 personen EUR 395,00 (totaalprijs)
Groepen 26 t/m 50 personen EUR 15,50 p.p.
Groepen 51 t/m 100 personen EUR 14,50 p.p.
Groepen vanaf 100 personen EUR 13,50 p.p.
Presentatie door Typetje Marietje; maximaal 10 eigen vragen over uw organisatie; livestream exclusief voor uw organisatie; gebruik Quiz App
Prijsje voor het winnende team
Online
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Online Quiz Battle
Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!