CORONA-PROOF

Carnaval 2021 wordt anders dan anders… veel Carnavalsverenigingen hebben besloten om hun jaarlijkse Carnavalsactiviteiten te annuleren. En dat is natuurlijk hartstikke jammer!

Om toch gezamenlijk iets leuks te kunnen doen, heeft BOOM events een alternatieve activiteit bedacht: de Online Carnavals Quiz! Deze Online Quiz zit boordevol afwisselende en gezellige vragen die in meer of mindere mate met carnaval te maken hebben, op een Carnavaleske manier gepresenteerd door typetje Marietje.

Het is mogelijk om eigen meerkeuze quizvragen (eventueel voorzien van foto’s/filmpjes) toe te voegen die specifiek over jullie vereniging gaan.

De quiz wordt individueel gespeeld, maar kan eventueel ook in teams of met het gezin gespeeld worden. De quiz wordt gevolgd via een livestream (exclusief voor jullie vereniging). De antwoorden worden ingetoetst via de mobiele telefoon (middels een App).

Om deel te kunnen nemen dient iedere deelnemer te beschikken over:

  • 1 smartphone om de app voor het stemkastje op te downloaden; met deze app kun je met je mobiele telefoon de antwoorden intoetsen;
  • 1 laptop/smart TV/computer om de livestream op te volgen;
  • een stabiele internetverbinding.

Een paar dagen voor aanvang van de quiz ontvangen alle deelnemers de quiz instructies en de link om de livestream op te volgen. Op de afgesproken aanvangstijd gaan we ‘live’ en worden de spelregels uitgelegd, voordat we starten met de quiz. Direct na afloop van de quiz volgt de prijsuitreiking (u zorgt zelf voor een prijsje voor de winnaar(s)!

Open inschrijving Online Carnavals Quiz
11 februari 2021
20.30 uur
Koop je ticket via deze link:
https://www.tickettailor.com/events/boomevents/472596?fbclid=IwAR2nl1edlzMhdoFKwnwtPi9WHT35JUodFUXq7xlJgRxvqSOY9WBHJqbk5gY

Het is mogelijk om iedere deelnemer te voorzien van een
CARNAVALS BORREL BOX:

OPTIE 1    EUR 22,22 per stuk

2 flesjes Flugel 2cl, grote fles Speciaalbier of wijn 75cl, Duyvis Tijgernootjes 45g, Wokkels paprika 30g, Autodrop Total Loss 85g, Bifi worst XXL 40g, Skittles 45g en serpentines, verpakt in tasje.

OPTIE 2    EUR 33,33 per stuk

1 flesje Jagermeister 4cl, Grote fles Speciaalbier of wijn 75cl, Unox stevige erwtensoep 300ml, Unox rookworst 100g, Duyvis Tijgernootjes 45g, Wokkels paprika 30g, Autodrop Total Loss 85g, Bifi worst XXL 40g, kaasstengels 100g en serpentines, verpakt in doos.

 

DUUR 1 uur (inclusief uitleg en prijsuitreiking)
PRIJS (incl. BTW) Groepen t/m 32 deelnemers EUR 333,00 (totaalprijs)
Groepen vanaf 33 deelnemers EUR 11,11 p.p.
INBEGREPEN
Presentatie door typetje Marietje
NIET INBEGREPEN  Prijsje voor de prijswinnaar(s)
EXTRA INFORMATIE U kunt typetje Marietje na afloop nog muziek laten draaien die de deelnemers zelf aanvragen. Meerprijs: EUR 75,00 per 30 minuten.

 

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Quiz 't wel

Review

Nog geen reviews.

Review schrijven

Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.