Maak samen met je team foto’s en filmpjes van hilarische opdrachten die live worden beoordeeld.

Foto Challenge – online is de digitale versie van Foto Challenge. De spelbegeleider is niet fysiek aanwezig; alle communicatie verloopt via de digitale snelweg. Het grote voordeel van deze spelvorm is dat je deze activiteit op èlke gewenste locatie kunt spelen: in iedere gewenste stad in ieder gewenst land, dus bijvoorbeeld ook in Antwerpen, Barcelona, Malaga, Ibiza, Stockholm, etc.
De deelnemers worden verdeeld in kleinere teams. Ieder team gaat op pad met een telefoon en een lijst met ludieke challenges. Binnen 1,5 uur worden zoveel mogelijk opdrachten van de lijst uitgevoerd, op een zo origineel mogelijke manier. Het bewijs voor het uitvoeren van een challenge wordt geleverd door deze op foto of film vast te leggen. De foto’s en filmpjes worden telkens doorgestuurd naar en beoordeeld door een jury. Gemakkelijke opdrachten leveren minder punten op dan moeilijkere.
Het team dat de meeste punten heeft behaald is de winnaar van het spel.

De spelbeschrijving wordt gegeven aan de hand van een instructievideo en de opdrachten worden per mobiele telefoon naar jullie doorgestuurd. Ieder team dient zelf te beschikken over een mobiele telefoon en mobiel internet, zodat de gemaakte foto’s en filmpjes direct kunnen worden doorgestuurd naar de spelleider. Deze beoordeelt jullie ingestuurde foto’s en filmpjes en mailt reacties en bijbehorende scores direct terug.
Is de speeltijd om, dan hebben jullie even de tijd om gezamenlijk wat te drinken; ondertussen bepaalt de spelleider de totaalscores van alle teams, waarna de eindstand volgt.
Jullie kunnen dan zelf eventueel de prijsuitreiking doen (eventuele prijsjes dienen jullie zelf te regelen).
Alle gemaakte foto’s en filmpjes zijn direct in jullie bezit, wat zorgt voor de nodige napret!

DUUR 2 uur (inclusief speluitleg en prijsuitreiking; 1,5 uur effectieve speeltijd)
PRIJS (incl. BTW) 10 t/m 49 personen  € 15,00 p.p.
50 t/m 99 personen  € 12,50 p.p.
vanaf 100 personen € 9,95 p.p.
Meer dan 250 personen op aanvraag
In Coronatijd gaan wij uit van teams van 2 personen of een gezin met meerdere personen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

Foto Hilaria online
BOOM events | Foto Hilaria 1

Review

Nog geen reviews.

Review schrijven

Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.