Escape Game : het geheime recept

Tijdens deze escape game strijden teams van 5 t/m 7 personen om als eerste het geheime recept te achterhalen! Hèt escape room concept, maar dan aan tafel. Ieder team zit apart aan een tafel en krijgt een picknickmand. De accessoires in deze mand leiden naar raadsels, puzzels en mysteries die opgelost dienen te worden. Het is niet alleen een kwestie van het vinden van de juiste oplossingen, je dient ook het grote geheel in de gaten te houden om uiteindelijk het geheime recept boven tafel te krijgen. Het team dat als eerste het geheime recept weet te ontrafelen, is de winnaar van het spel!
Deze activiteit duurt in totaal 1,5 uur (inclusief speluitleg en prijsuitreiking; maximaal 75 minuten effectieve speeltijd)

DUUR 1 uur
PRIJS (incl. BTW) 20 t/m 50 personen € 19,50 p.p.
51 t/m 100 personen € 18,00 p.p.
vanaf 101 personen € 16,50  p.p.
Minder dan 20 personen: € 390  – meer dan 150 personen op aanvraag
INBEGREPEN
Spelpresentatie Prijsje winnend team
Geluid tot 150 personen Diverse spelmaterialen
NIET INBEGREPEN 
Reiskostenvergoeding*
Parkeerkosten*
EXTRA INFORMATIE Escape game dient (bij voorkeur) in een aparte zaal/ruimte plaats te vinden.

* Reiskostenvergoeding: € 0,23 per kilometer, berekend vanaf Someren
* Parkeerkosten: indien van toepassing op basis van nacalculatie doorberekend

Escape Game combineren met een horeca arrangement

Enkele mogelijkheden op een rijtje:

Asten, Best Western Hotel Nobis
Deurne, Brasserie Plein Vijf
Helmond, Golden Tulip Hotel West Ende

  • Lunchbuffet: diverse brood en broodjes, soep chef’s keuze, diverse beleg (vers), warme gerechten vis en vlees, warme snack diverse salades, vers fruit, inclusief koffie, thee, (karne)melk en jus d’orange
    € 16,00 p.p.
  • Dinerbuffet: soep met brood, kruidenboter en tapenades, diverse salades, koude vis- en vleesgerechten; warme gerechten: scampi’s, kipspiesjes, zalmfilet, varkenshaas medaillons, kalkoen tournedos met diverse sauzen en groenten; nagerechten: onder andere warme kersen, slagroomsoesjes, profiteroles, zoete sandwiches, muffins, panna cotta, ijstaart, chocolademousse, vers fruit en diverse soorten ijs.
    € 26,95 p.p.
  • Seizoensmenu: samengesteld aan de hand van seizoensproducten, met daarbij telkens keuze uit twee gerechten:
    3-gangen € 24,95 p.p.
    4-gangen € 28,95 p.p.
  • Drankafkoop: Hollands assortiment: koffie, thee, fris, bier (van de tap, exclusief speciaalbier), huiswijn
    4 uur € 19,50 p.p.

Best, ’t Boshuys

  • Lunch ’t Boshuys: mini sandwiches, broodjes, diverse vlees- en kaassoorten, rauwkostsalades en salades zoals eier-, tonijn- en krabsalade
    € 14,95 p.p.
  • Barbecue ’t Boshuys: diverse vlees- en visgerechten zoals gemarineerde zalm, gemarineerde kalkoenspies, barbecue worstjes, rundvlees hamburgers uit de streek, spareribs, diverse salades, diverse sauzen, brood en diverse spreads
    € 25,50 p.p. (huur barbecue € 100,00)
  • Buffet Italian way of life: minestronesoep, broodstengels tomaat-zeezout-olijf, diverse brood en dippings, diverse salades (pasta, sla, tonijn en Caprese), lasagne van rundergehakt en fusilli met zalm
    € 21,50 p.p.
  • Drankafkoop: koffie, thee, frisdranken, tapbier, speciaal bieren, port, sherry, vermouth, binnenlands gedestilleerde dranken, wijnen
    4 uur € 22,50 p.p. (vanaf 40 personen)

Eindhoven, Usine

  • Lunch broodmaaltijd: diverse belegde broodjes met jonge kaas, oude Reypenaer kaas, boeren achterham, romige brie met tomatencompote, rundercarpaccio met truffemayonaise en Parmezaanse kaas, wrap met gerookte zalm en kruidenkaas, wrap met gegrilde groenten, hummus met keuze uit één kop koffie of thee.
    € 10,60 p.p.
  • Afternoon tea: cheesecake, merengue, tartelette, mini muffin, chocolade brownie, scones met marmelade en clotted cream, chocolade assorti, koude wrap met zalm en komkommer, sandwich romige brie, sandwich gegrilde kip, potje thee (2 kops met smaak naar keuze).
    € 18,50 p.p.
  • Diner: 3-gangen keuzemenu: gerookte zalm of vitello tonato / kabeljauwfilet in olijfolie gegaard met bernaisesaus of kalfsentrecote van de grill met kruidenboter / coupe sorbetijs met versfruitsalade
    € 24,50 p.p.
  • Buffet: roseval aardappelsalade met crème fraiche en bieslook (vegetarisch), gebraden rosbief met kappertjes en mosterd mayonaise, groene salade met gebakken gamba’s, rauwkostsalade, brood en boer, rollade van Livar varkensvlees gevuld met abrikozen en pruimen, vis van de dagvangst, risotto verde, aardappelgarnituur, dagverse groenten
    € 22,90 p.p. (vanaf 20 personen)
  • Walking dinner: 5 gangen bestaande uit rundercarpaccio met pijnboompitten en Parmezaanse kaas, eendenbouillon met omeletreepjes, shiitake en rilette van eend, groententempura met paddestoelenrisotto, rundvlees stoofpotje met Marloeskes en andijviestamppot, chocoladefantasie
    € 26,90 p.p.
  • Dessert buffet: chocolademousse, diverse soorten roomijs en sorbetijs, vers fruitsalade, creme brulee, tiramisu, gemarineerde aardbeien
    € 11,90 p.p. (vanaf 20 personen)

Staat het arrangement van uw keuze er niet bij? Laat het ons weten! Wij stellen graag een maatwerk offerte voor u op die geheel voldoet aan uw wensen en budget.

Prijswijzigingen, typefouten en wijzigingen in gerechten voorbehouden.