Ameezing Marie: isn’t she ameezing?!

Ameezing Marie staat garant voor een onvergetelijke activiteit! Marie neemt je op een verrassende manier mee op een muzikale reis, waarbij samen zingen en samen swingen centraal staan. De meest populaire meezingers worden ten gehore gebracht en de gasten worden uitgedaagd luidkeels mee te zingen en zeker ook mee te swingen: de voetjes mogen van de vloer!

2 varianten mogelijk:

Wereldtournee
Also available in English
Marie neemt jullie mee op wereldtournee. Na een periode van onzinnige bezinning heeft ons Marie haar toekomstige pad uitgestippeld: ze gaat op wereldtournee! En ze neemt jullie graag mee op haar muzikale reis, waarbij hits uit verschillende windstreken de revue passeren. Meezingers worden afgewisseld met meeswingers en af en toe wordt zelfs een gevoelige snaar geraakt…

Tour d’amour
Tour mee op deze romantische tournee! Ons Marie gaat op zoek naar de liefde en vindt deze in haar liefde voor muziek. Van smartlap (gedeelde smart is immers halve smart) tot Franse sjanson: allerlei muziekstijlen passeren de revue; en alles rechtstreeks vanuit het hart.
Ideaal voor een gelegenheid waarbij de liefde gevierd mag worden!

TIP:
boek deze activiteit op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren in combinatie met een van onze Food buffetten en ontvang een interessante combi korting.

1 uur (of 2 x 30 minuten)
Groepen t/m 25 personen € 475,00 (totaalprijs)
Groepen 26 t/m 75 personen € 17,50 p.p.
Groepen 76 t/m 100 personen € 16,00 p.p.
Groepen 101 t/m 150 personen € 14,50 p.p.
Grotere groepen op aanvraag

10% KORTING wanneer deze activiteit op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren plaatsvindt.
Typetje Marie als presentatrice; liederenboekje; geluid tot 150 personen.
Reisuren; reiskosten; parkeerkosten
ZOMERPERIODE (mei t/m oktober) alleen te boeken op onze eigen BOOM events Outdoor locatie in Someren. WINTERPERIODE (november t/m april) te boeken op elke gewenste locatie.
Informatie opvragen

INFORMATIE AANVRAAG

Contactgegevens

Boekingsgegevens

De Grote Dozen Show

Toffe reviews

Een van de hoogtepunten van ons huwelijksweekend

2 oktober 2020 waren jullie erbij tijdens ons pre huwelijksdag feestje met de Tjongejonge Bingo. Wat hebben wij gelachen. Van te voren de reviews gelezen en toen waren we al enthousiast maar na jullie in het echt te hebben gezien waren we helemaal enthousiast. Jullie enthousiasme en goede voorbereiding maakte dat de stemming er goed in zat en dat het voor iedereen een leuke avond was. Van jong tot oud. Veel van onze gasten hebben ons nog terug gegeven dat de bingo wel tot een van de hoogtepunten behoorde.
Top gedaan dames. We gaan jullie zeker aanbevelen en wie weet boeken we jullie zelf nog een keer… (bij een huwelijksjubileum) 🙂

Joyce & Sander

Erg geslaagde middag

BOOM events heeft voor onze organisatie de activiteit Foto Challenge verzorgd. Het was een erg geslaagde middag en alle collega’s hebben genoten. Met name door de activiteit aan te passen op onze organisatie werd het een hele leuke activiteit. Het contact met BOOM events was vanaf het begin erg prettig.

Axioncontinu

Leuk en uitdagend spel

Super leuke middag gehad met Escape Game The Suitcase! Leuk en uitdagend spel wat goed in elkaar zit. Onze hele vriendengroep (30-35 jaar) was erg enthousiast. Aanrader!

Lizzy

Superleuke personeelsavond

Superleuke personeelsavond gehad mede dankzij de leuke Quiz ’t wel Pubquiz. Dit was ons derde personeelsfeest bij Boom Events: alles is altijd tot in de puntjes geregeld!

Multi Auto

Gezellig avondje online quizzen

Wanneer je een leuke avond wilt met collega’s of vrienden, dan moet je echt contact opnemen met BOOM events voor een avondje gezellig online quizzen!
We hebben een superleuke avond gehad met de personeelsleden van STAPPERT Noxon. Goed niveau vragen, veel categorieën, voor ieder wat wils (muziek, sport, regio). En heel leuk dat er een ook vragen waren dat specifiek op ons bedrijf gericht waren. Chatfunctie is ook van toegevoegde waarde, zeker om leuke/ grappige/ actie foto’s te uploaden. Dank je wel voor de gezelligheid Marietje en Jolanda, echt leuk gedaan!

Stappert NOXON Helmond

Dit overtreft al je verwachtingen!

Deze Tjongejonge Bingo overtreft al je verwachtingen. Super knap hoe deze twee dames met een beetje info vooraf zo’n hilarische, op maat gemaakte avond verzorgen!! Dank je wel ladies voor de lachwekkende kerstbijeenkomst met ons team. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen!

Yvonne van Gils

Via WhatsApp
Voeg +31650513188 toe aan WhatsApp, wij antwoorden snel!